"«Живуть же люди»: у театрі відбудеться читка п’єси"
01 грудня
«Живуть же люди»: у театрі відбудеться читка п’єси

У неділю, 5-го грудня, на «Сцені під дахом» відбудеться читка п’єси херсонського драматурга Ігоря Носовського «Живуть же люди».

Це історія про живих і мертвих. Про те, що залишається після нас. Про тих, хто без зайвих сентиментів прибере наші останні сліди та спогади про це саме життя.

П’єса була написана під час лабораторії Тиждень DRAMLAB / PRO, яка проходила цього літа у Мистецькому центрі YOUKH на березі Дніпро-Бузького лиману Херсонської області.

Читатимуть актори «Студії 18+», яка вже не перший рік функціонує на базі ХОАМДТ ім. М.Куліша. Режисерка – Олена Іванова.

Трохи про автора:

Ігор Носовський народився і проживає в Херсоні. Працює в ІТ-сфері. Літературу полюбив з дитинства, писав короткі оповідання. У світ драматургії потрапив, як кажуть, по оголошенню – дізнався про набір у театральну лабораторію під керівництвом Наталії Блок при театрі.

Намагається не дотримуватися одного жанру та постійно експериментувати зі стилем. Вважає, що головне завдання автора – розповісти цікаву історію.

П’єси Ігоря Носовського були поставлені як в Україні, так і за кордоном; входити до шорт-листів конкурсів та фестивалів: «Тиждень актуальної п’єси», «Ремарка», «Кульмінація», «Липневий мед».