"«Vitalius» дістався до Софіївки"
12 листопада
«Vitalius» дістався до Софіївки

Херсонський театр імені Миколи Куліша продовжує радувати мешканців області своєю творчістю. Проект «Театральний абонемент у бібліотеці», який проходить за підтримки Українського культурного фонду, продовжує свою культурно-просвітницьку місію.

10 листопада у селі Софіївка зіграли моновиставу «Vitalius». Головну роль виконав Віталій Пронько. Режисер-постановник – Сергій Павлюк. Актор дивував глядачів вже з перших хвилин вистави своєю незвичною появою. Віталій Пронько розповів трагічну та сповнену жалю історію парубка з фізичним недугом.  Довірливістю та безпорадністю хлопця безжально користується дальній родич. Глядачі разом з актором переживали радість, жаль, розчарування, обурення та надію Віталіуса на краще життя.

Жителі Софіївки з захопленням спостерігали за дійством, яке влаштував актор. У кінці вистави актора зустріли шаленими оплесками. На цьому наша подорож Херсонщиною не закінчується. Слідкуйте за новинами нашого театру, щоб бути в курсі останніх театральних подій. З театром у серці!