"Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком"
04 березня
Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком

Вихованці театр-студії «Пролісок» продовжують гастролювати. Цього разу вони виїжджали у Херсонську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. О.Гончара, де в межах проєкту «Дебют у Гончарівці» показували прем'єрну виставу «Важко бути підлітком» (режисер-постановник - заслужений діяч мистецтв України Олег Натяжний, режисер - Вадим Гнідаш).

«Наш проєкт вже втретє вражає користувачів бібліотеки юними обдаруваннями, які живуть і навчаються поруч із нами, на Херсонщині. Цього разу підлітки та молодь області спостерігали за грою однолітків, які словами та яскравими образами відкривали завісу внутрішнього стану сучасної молодої людини з усіма її плюсами та мінусами», - сказав заслужений працівник культури України, керівник проєкту «Дебют у Гончарівці» Олег Олексюк.

Робота молодих артистів приємно здивувала глядачів та залишила слід у їхніх серцях. Дехто спостерігав за виставою зі сльозами на очах.

Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком Вихованці «Проліску» показали як важко бути підлітком