"В межах фестивалю "Мельпомени Таврії" презентують антологію "Лабіринт із криги та вогню""
14 травня
В межах фестивалю "Мельпомени Таврії" презентують антологію "Лабіринт із криги та вогню"

18 травня в Херсоні о 14:00 в ресторані Corbett (велика зала) пройде презентація антології «Лабіринт із криги та вогню» про Революцію Гідності і Гібридну війну та передчуття грізних подій. Вхід вільний!

Зустріч проводитимуть українські драматурги перекладачі, упорядники антології Неда Неждана та Олег Миколайчук. В межах презентації – діалог про актуальну драму, показ фото і відео з вистав за п’єсами антології в Україні і закордоном.

Для довідки:

Антологія складається з трьох частин:
«Революція Гідності»
«На межі»
«Війна, якої не було»

Героями п’єс стають революціонери та їхні супротивники, лікарі і поранені, полонені і біженці, але всі вони – актуальні персонажі сьогодення.

У створенні книги брали участь автори різних поколінь і стилів: О.Вітер, В.Купянський, О.Миколайчук-Низовець, Н.Неждана, О.Пономарева, Н.Симчич, Д.Терновий Д.Фертиліо, І.Юзюк.

Деякі з п’єс уже були переможцями на престижних конкурсах «Коронація слова», «Євродрама», «Кальміюс», «Київська пектораль», втілені у читаннях і виставах в Україні і закордоном, зокрема у Польщі, Франції, Німеччині. Їх об’єднує одне – осмислення новітньої України.

Антологія «Лабіринт із криги та вогню» - це унікальна можливість для театрів бути актуальними у буремний для країни час.