"Міжнародний день матері у театрі"
10 травня
Міжнародний день матері у театрі

Ким би жінка не була, якою б професією вона не володіла і які б суспільні вершини не долала, насамперед вона все одно залишається зачинателькою роду, адже материнство – її сутність!

З нагоди свята всіх матерів на великій сцені відбулася концертна програма за участю артистів театру та аматорських колективів. Організатор – жіночий клуб «Ініціатива». 

У межах програми клуб традиційно відзначив жінок-матерів, які мають особливі долі та особливі заслуги. «Жінкою року-2021» серед інших стала і народна артистка України Ружена Рубльова! 

Урочистості, відзнаки, яскраві музичні та танцювальні номери зарядили присутніх позитивними емоціями. З глядацької зали тільки й лунали подяки та аплодисменти. Справжнім сюрпризом стало нагородження людини, яка запускає творчий механізм і зазвичай контролює процес з-за куліс – режисерки програми, заслуженої діячки мистецтв України Ірини Корольової. Їй вручили грамоту від Української православної церкви.

Календарне свято минуло. Але офіційна дата – це тільки нагадування про те, що приділяти увагу своїм мамам, говорити, як ми їх любимо та цінуємо необхідно кожен день! 

 

Міжнародний день матері у театрі Міжнародний день матері у театрі Міжнародний день матері у театрі Міжнародний день матері у театрі Міжнародний день матері у театрі Міжнародний день матері у театрі Міжнародний день матері у театрі