"У театрі привітали представників місцевого самоврядування"
07 грудня
У театрі привітали представників місцевого самоврядування

7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Традиційно з нагоди свята вітають депутатів місцевих рад, голів ОТГ, керівників та рядових службовців, молодих спеціалістів і поважних ветеранів. У театрі з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулися урочистості.

«Представники місцевого самоврядування є професіоналами і вкладаюсь душу та серце у роботу. Результатом їхньої праці повинна бути висока оцінка громадян та процвітаюче, успішне, комфортне місто, у якому хочеться жити», - зазначив міський голова Ігор Колихаєв.

За сумлінну працю на благо територіальної громади Херсона представникам місцевого самоврядування вручили грамоти та подяки міського голови. Після нагородження присутніх привітали святковим концертом.

«У Конституції написано: єдиний носій влади в Україні - народ. Сьогодні свято всього українського народу! Я дуже хочу, щоб люди розуміли: місцеве самоврядування і порядок у місті залежать від кожного з нас. Якщо ми станемо соціально відповідальними, то світ навколо почне змінюватися», - переконаний художній керівник театру Олександр Книга.