"У Херсонському театрі зробили капітальний ремонт у балетному класі"
21 лютого
У Херсонському театрі зробили капітальний ремонт у балетному класі

ХОАМДТ ім. Миколи Куліша – театр, який не стоїть на місці. І не дивлячись на шалений темп театрального життя, що стрімко розвивається, змінюється і приймає нові виклики суспільства, цей театр можна сміливо назвати оптимістом. Адже попри те, що держава понад двадцять років не утримує приміщення театру, керівництво робить усе, щоб найпотужніший заклад культури області, був таким у якому б почувались комфортно не тільки глядачі, а й працівники.

Тому театр час від часу проводить ремонти глядацької зали, усіх сцен (а їх у театрі чотири) та не забуває про цехи.

«Клас вже давно потребував ремонту. Так як останній раз його робили 25-ть років тому. Тож, як тільки у нас зявилась можливість ми розпочали роботу. Нові станки, красиві дзеркала, чудовий паркет, металопластикові вікна, повністю оснащений кабінет головного балетмейстра, – тепер це місце стало комфортним для розвитку та професійного зростання», – прокоментувала  директор-розпорядник театру Юлія Бунчак 

За словами директора-художнього керівника Олександра Книги, театр давно потребує капітального ремонту. Однак, осилити це власним коштом можливості немає. Але театр сподівається на небайдужих до мистецтва людей, меценатів та за можливості самостійно реабілітує приміщення необхідні для роботи.