"У Херсоні розцвів театральний «Пролісок»"
25 вересня
У Херсоні розцвів театральний «Пролісок»

У Херсонському театрі відбувся традиційний набір до театр-студії «Пролісок». З двадцяти претендентів на звання «актор студії», пройшли кастинг тільки десять. Тож студія тепер нараховує тридцять чотири людини. 

За словами засновника і керівника студії – це тринадцятий набір дітей. Приємно, що з кожним роком учасники готуються ретельніше. Бути студійцем – це справжня гордість для тих, хто мріє про сцену та театральне мистецтво.

Адже майже всі учасники студії, після її закінчення, вступають до кращих театральних вузів. Деякі з них навіть повертаються працювати в театр.

«Загалом я задоволений. Взяли чотирьох хлопчиків і шістьох дівчаток. Наша сім'я поповнилась. Тепер на нас чекає велика робота. А в грудні ми презентуємо батькам та всім бажаючим літературно-поетичний вечір», - зазначив засновник студії, заслужений діяч мистецтв України, режисер Олег Натяжний.

Цього сезону студія «Пролісок» планує не одну постановку. Тож бажаємо успіху та слідкуймо за новинами нової генерації театралів Херсонщини.