"Театрали слухали симфонію природи"
08 червня
Театрали слухали симфонію природи

Плескотить вода, шумить теплий вітерець, співають птахи, а за ними й жаби влаштували справжнісінький хор. Шишка впала просто під ноги прохожому… Пісок, хвойні дерева, небесна блакить… Ліс зачаровує своєю красою. А якщо відпочинок на природі супроводжується живою музикою – це верх блаженства.

Послухавши класичні мелодії на лоні природи, можна не тільки відчути естетичне задоволення, а й покращити фізичне та психологічне здоров’я. Насолоджувалися та оздоровлювалися херсонські театрали у суботу, 6-го червня, на базі «Чумацька криниця» в Олешківському лісі. 

Програма «Музика лісу» режисера-постановника Катерини Слажнєвої та диригента Артема Філенка поєднала в собі поезію про природу й мелодії у виконанні оркестру театру. Усе це підсилювалось запальними, витонченими, романтичними танцями дуету Ольги Саніної та Гліба Малиги.

Своїм співом глядачів зачарувала артистка-вокалістка Тетяна Мисак. Українська народна пісня «Несе Галя воду» в її виконанні й у супроводі оркестру звучала незвично та напрочуд чуттєвою.

«Усі мелодії, що пролунали, написані композиторами, яких надихнула природа. Коли ми готувалися до програми (фотографували музикантів, знімали рекламний ролик), то зрозуміли – це не остання прем’єра на свіжому повітрі», – наголосив директор театру Олександр Книга.

Найближчим часом послухати симфонію природи можна буде 11 червня!

 

Театрали слухали симфонію природи Театрали слухали симфонію природи Театрали слухали симфонію природи Театрали слухали симфонію природи