"Театр запрошує глядачів долучитись до флешмобу"
05 листопада
Театр запрошує глядачів долучитись до флешмобу

Нещодавно в Херсонському театрі імені Миколи Куліша відбулась прем’єра сучасної «Кайдашевої сім’ї» під назвою «Кайдаш & Sons». Автор – херсонська драматургиня Наталя Блок, режисер – Сергій Павлюк. Вистава з успіхом пройшла не тільки на рідній сцені, а й на столичній – 30-31 жовтня відбулись гастролі театру ім. М.Куліша в Києві.

З огляду на резонанс після прем’єри, генеральний директор театру Олександр Книга оголосив про початок флешмобу «Придумай фінал виставі»: "Звертаємось до вас з проханням долучитись до створення вистави. Підкажіть нам, будь ласка, який фінал вистави "Кайдаш & Sons" вам би більше сподобався? Той, де брати все-таки знаходять шлях до примирення? Чи ми все ж таки безнадійні і потрібно залишити фінал, де надії на примирення немає?"

Запрошуємо глядачів долучитись до акції і запропонувати той фінал, який ви вважаєте найкраще підходить новій постановці класичного твору.

Надсилайте свої варіанти чи побажання на театральну пошту teatr-kulisha@ukr.net або пишіть нам у соціальних мережах на сторінках театру у Фейсбуці та Інстаграм.