"Театр презентував імерсійну виставу на арт-фестивалі «Міцелій»"
17 травня
Театр презентував імерсійну виставу на арт-фестивалі «Міцелій»

16 травня у межах арт-фестивалю «Міцелій» відбулась творча зустріч із головним режисером театру, заслуженим діячем мистецтв України Сергієм Павлюком. Говорили про мистецтво, театр, творчі традиції, гастролі та грузинське вино.

Режисер презентував імерсійну виставу, прем’єра якої відбудеться вже цього року – «Вічність і ще один день». Це гіперлітература. Сербський автор – Милорад Павич. Жанр – меню для театральної вечері. Два початки, три кінці, і обирають їх глядачі. Задіяні всі сцени театру. Кількість відвідувачів – обмежена!

Також Сергій Павлюк розповів про ще одну заплановану прем’єру, в якій зіграють не тільки професійні артисти, а й херсонці, – музичну комедію «Дванадцять стільців» за романом Ільфа і Петрова. Дехто вже придбав роль на аукціоні на Міжнародний день театру. Хто не встиг, зможе зробити це 4 червня!

Присутні на зустрічі зацікавились новими проєктами та обіцяли завітати на вистави театру.

Театр презентував імерсійну виставу на арт-фестивалі «Міцелій» Театр презентував імерсійну виставу на арт-фестивалі «Міцелій» Театр презентував імерсійну виставу на арт-фестивалі «Міцелій» Театр презентував імерсійну виставу на арт-фестивалі «Міцелій» Театр презентував імерсійну виставу на арт-фестивалі «Міцелій» Театр презентував імерсійну виставу на арт-фестивалі «Міцелій» Театр презентував імерсійну виставу на арт-фестивалі «Міцелій»