"Театр долучився до «Чорноморських ігор»"
18 серпня
Театр долучився до «Чорноморських ігор»

Херсонський театр долучився до 19-го Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські ігри».

Фестиваль щоліта традиційно проходив у Скадовську. Цьогоріч, так, як лівий берег тимчасово окупований рашистами, організатори вирішили перенести захід в столицю.

«Чорноморські ігри» відбулися за підтримки Українського культурного фонду та об'єднали талановитих дітей України, які сьогодні розкидані по всьому світу. І попит був чималий – на участь у вокальному конкурсі надійшло 517 заявок мешканців усіх регіонів країни!

Представники нашого театру працювали на локації фестивалю «Kherson HUB», до створення якої долучились благодійні фонди «Support Kherson» та «KRYLA».

Артисти оркестру на чолі з диригентом Артемом Філенком підготували музичну програму, на окремій локації був представлений Міжнародний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії».

Були облаштовані спеціальні фотозони. Для дітей проводили майстер-класи, а дорослі могли відвідати тематичні виставки, показ документального фільму «Нескорений Херсон» та переглянути програму «Герої без зброї». Після ж усіх запрошували на концерт на великій сцені.

Висловлюємо щиру вдячність оркомітету «Чорноморських ігор» та окремо Миколі Баграєву. Ви робили неоціненний вклад у розвиток культури країни раніше, та продовжуєте це робити навіть за нинішніх умов! Ви згуртовуєте однодумців і робите вклад у розвиток нашого майбутнього – малечу, яка заслуговує на щасливе дитинство.

Сподіваємось, що наступного року зустрінемось на ювілейний, 20 фестиваль, в деокупованому Скадовську!

Фото: Вадим Гнідаш

 

Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор» Театр долучився до «Чорноморських ігор»