"Що таке Лісовий театр і як туди потрапити"
12 серпня
Що таке Лісовий театр і як туди потрапити

Лісовий театр знаходиться в Олешківському лісі, на базі зеленого туризму «Чумацька криниця». 

Сезон у Лісовому театрі відкривається в травні і закривається у вересні.

Лісовий театр було створено у 2011 році. Вперше на цій сцені зіграв театральний колектив з Білорусії під час 13 Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» – виставу «Чайка» Антона Чехова.

Певний час майданчик використовувався для роботи запрошених колективів під час фестивалю. Серед зіграних була вистава «Понтій Пілат» за романом Михайла Булгакова, в якій взяли участь білоруський актор Ігор Сігов та заслужений артист України Сергій Кияшко. П

Проте першим повноцінним проектом Херсонського театру, створеним спеціально для сцени театру просто неба, стала вистава за твором Лесі Українки «Лісова пісня» (режисер Сергій Павлюк). 

В репертуарі Херсонського театру є три вистави, які творчий колектив грає на сцені Лісового театру:

«Лісова пісня» Л.Українки

«Кицька на спогад про темінь» Н.Неждани

«Майська ніч» М.Гоголя

Квитки на вистави у лісі можна придбати в касах театру і на сайті.

У вартість квитка НЕ входить ТРАНСФЕР, тож щоб придбати його звертайтесь до кас театру або бронюйте за номером 095 275 55 20 чи 055 22 55 20.

Ліосвий театр - собливе місце, адже сценографію до вистави створює сама природа: зоряне небо, звуки вечірнього лісу, пісок під ногами і шум вітру – все це утворює незабутнє враження від перегляду вистави.

Що таке Лісовий театр і як туди потрапити Що таке Лісовий театр і як туди потрапити Що таке Лісовий театр і як туди потрапити