"Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок»"
25 червня
Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок»

24 червня на «Сцені під дахом» відбувся передпоказ вистави «Маленький принц» за найвідомішим твором Антуана де Сент-Екзюпері. Підготували прем’єру вихованці під керівництвом викладачів театр-студії «Пролісок». Остання функціонує при Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Куліша. 

Це був заключний виступ юних театралів перед літніми канікулами. Офіційно їхня робота почнеться 20 серпня. Проте хто сказав, що протягом літа діти не займатимуться улюбленою справою? З 1 по 10 липня вони поїдуть на море, де з керівником студії заслуженим діячем мистецтв України Олегом Натяжним підвищуватимуть акторську майстерність та репетируватимуть нову виставу.

Що готуватиме театр-студія? Дізнаєтесь вже цієї осені!

Фото: Вадим Гнідаш

Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок» Нова прем'єра від театр-студії «Пролісок»