"Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ"
31 липня
Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ

29-го в Одеському зоопарку відбувся благодійний захід на підтримку театру Куліша «Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ». У його межах пройшла виставка картин, лунали вірші, виступали музичні колективи, а також, гості й учасники заходу могли познайомитись із народний артистом України, поетом та учасником комік-трупи «Маски» Борисом Барским.

«Важкі часи піднімають на поверхню людей, які мають сили і сміливість боротись. Сьогодні в гостинній Одесі ми зустріли таких багато, і вони влаштували неймовірне свято для нашого театру. Приготували купу подарунків, сказали багато теплих слів, презентували свої творчі здобутки», - поділився враженням директор театру Куліша, народний артист України Олександр Книга.

Всі шістнадцять картин, які увійшли до експозиції, передали театру. Також нам підписали книги, зокрема й для дитячої бібліотеки в артхабі в укритті. Не менш цінний подарунок підготував Одеський зоопарк - тераріум для черепашки Мельпомени.

Організувала цей захід журналістка, художниця, почесна працівниця культури України Олена Алєксєєнко.

«Взимку я була на виставі херсонського театру «Лишатися (не) можна...», я була вражена побаченим. За кілька місяців я зустрілась зі своїм другом, він сам херсонець, втік із окупації та зараз активно волонтерить, допомагає країні. Друг сказав, що знає Олександра Книгу. У ході бесіди в мене виникла ідея зробити благодійний авторський проєкт та підтримати театр Куліша. Це вже не перший такий мій захід, незадовго до цього я організовувала виставку картин «Арт-наступ», тепер же ми зібрались для підтримки херсонців», - зазначила організаторка.

Пані Олена додала: вирішила зробити захід у зоопарку, адже його директор Ігор Бєляков також активного допомагає херсонському напрямку.

Дякуємо головній натхненниці та організаторці, колективу Одеського зоопарку, народному артисту України Борису Барському, театру «Маски», музичним колективам ДМШ №5, вокальній студії «Овація» Одеського міського Палацу дитячої та юнацької творчості, обласному осередку Національної спілки журналістів України, бібліотеці Одеської державної академії будівництва та архітектури, газеті ОДАБА «Кадри - Будовам», Telegram-каналу «Різна Одеса» та всім, хто долучився до заходу!

Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ Непереможні, Одеса-Херсон, арт-наступ