"На сцені Херсонського театру з’явилась «Легенда про Дракона»"
19 грудня
На сцені Херсонського театру з’явилась «Легенда про Дракона»

Цього разу колектив театру вирішив не тільки створити казку для своїх наймолодших поціновувачів, з використанням 3D-технологій та відео-мапінгу, а й розповісти дітям звідки бере початок наша держава.  

Фентезі-мюзикл «Легенда про Дракона» запрошує глядачів помандрувати в часи Київської Русі, де можна зустріти княгиню Ольгу та її потужних воїнів, оцінити хазарський каганат, а також, як це завжди буває в казці – побачити дракона. Автор ідеї та сценарію Сергій Новачук, режисерка-постановниця –  заслужена діячка мистецтв Ірина Корольова зробили для дітей справжнє магічне диво. Оскільки саме дійство, за допомогою сучасної техніки, знаходиться на межі між виставою і кіно. Крім того, до та після вистави дітлахи мають змогу «відірватись» на повну, адже з ними танцюють та грають яскраві герої.

«Легенда про Дракона» - історія, яка з’єднує два часи: сьогодення і далеке минуле. Її головний герой хлопчик Святозар мріє побачити дракона, тож на нього чекає незабутня мандрівка. У всій своїй вогняній красі дракон зявляється перед маленькими глядачами. Пригоди, які випали на долю Святозара, познайомили його із побутом Київської Русі та подарували нових друзів.

Неймовірну гру акторів підсилюють спецефекти: літаючий дракон, яскраві декорації, феєрія світлового шоу. Завдяки цьому діти потрапляють у казкову реальність, якої так усім нам бракує, особливо перед новорічними святами.