"На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців"
07 червня
На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців

У театрі відбувся другий аукціон ролей. Лотами були 11 персонажів у виставі «Дванадцять стільців» за всесвітньовідомим романом Ільфа і Петрова.

У ході заходу розіграли дві ролі – інженера Брунса придбав херсонець Сергій Бублик, Віктора Полєсова подарували директору ХОАМДТ ім. М.Куліша, народному артисту України Олександру Книзі його діти.

Вечір вийшов напрочуд атмосферним та по-сімейному затишним. Особливий колорит та творчий настрій створили задіяні у заході артисти.

Фото: Вадим Гнідаш

На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців На другому аукціоні ще дві ролі знайшли своїх виконавців