"Ми закрили 87/192 театральний сезон!"
25 червня
Ми закрили 87/192 театральний сезон!

Ми закрили 87/192 театральний сезон!

Цей рік видався для нас надскладним – приміщення було окуповане рашистами, колектив розкиданий по всьому світу. Та, попри все, театр Куліша не припиняв своєї роботи: фестивалі, гастролі, читки п’єс, випуски прем’єр... 

Сезон відкривали 27 вересня у столиці в Національному академічному драматичному театрі ім. Л.Українки. З цієї нагоди відновили моновиставу «Кицька на спогад про темінь» за п'єсою Неди Нежданої режисера, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Павлюка. Роль жінки виконала артистка Ольга Бойцова. Цю ж виставу показали у Херсоні з нагоди закриття сезону 22 червня.

А 23 та 24-го в #артхаб_в_укритті відбулась прем’єра – концертна програма творчості легендарного Кузьми Скрябіна «Сам собі країна». У програмі задіяні: заслужений артист України Сергій Михайловський (вокал, гітара); керівник музичної частини театру, заслужений діяч мистецтв України Олексій Пономарьов (вокал, клавішні); вокалісти: Тетяна Мисак, Ірина Чухалова, Віктор Ревенко; головний диригент театру, бас-гітара – Артем Філенко; скрипка – Ольга Уварова; гітара – Сергій Видута; ударні – Ігор Марченко; заслужена артистка України Тетяна Проворова. Головна хормейстерка театру – Валерія Мавріді-Михайловська. Художниця-постановниця – Ольга Мудра. Авторка сценарію – Альона Мовчан. Унікальність програми в тому, що її ведучим був сам Андрій Кузьменко.

Сезон закрито, але ми продовжуємо творчу роботу і готуємось до чергової прем’єри-спільного проєкту з Театром Корифеїв «Заборонений», що відбудеться 28 та 29 червня у Кропивницькому.

Фото: Віктор Братан

Ми закрили 87/192 театральний сезон! Ми закрили 87/192 театральний сезон! Ми закрили 87/192 театральний сезон! Ми закрили 87/192 театральний сезон! Ми закрили 87/192 театральний сезон! Ми закрили 87/192 театральний сезон! Ми закрили 87/192 театральний сезон! Ми закрили 87/192 театральний сезон!