"«Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку"
19 серпня
«Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку

18 серпня відбулась чергова акція «Ми – за чистий Херсон». Вдруге актори театру та члени громадської організації «Zero Waste School : Херсон» об’єднали зусилля, щоб зробити місто чистим. Цього разу долучились і члени Міжнародної антинаркотичної асоціації.

Учасники прибирали територію міського пляжу «Гідропарк». Кількість сміття була приголомшливою. Пляшки, недопалки, обгортки, скло – чого тільки не було на території пляжу... Тож, роботи було чимало.

Після прибирання присутні переглянули моновиставу «Ілюзія» (режисер – Сергій Павлюк, заслужений діяч мистецтв України). Це спільний проєкт Херсонського театру ім. М.Куліша та Міжнародної антинаркотичної асоціації, вперше презентований у січні 2020 року. Тема вистави – наркотична залежність – актуальна і болюча для багатьох. Виконавець ролі та автор п'єси – Андрій Скутельник. Він один із тих, хто продовжує боротьбу із залежністю.

Наступна акція запланована на 8 вересня. Слідкуйте за анонсами та долучайтеся до нас!

«Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку «Ми – за чистий Херсон»: акція у Гідропарку