"Директори херсонського й одеського театрів підписали меморандум про співпрацю"
25 серпня
Директори херсонського й одеського театрів підписали меморандум про співпрацю

У понеділок в Одеському академічному музично-драматичному театрі імені В. Василька за підтримки благодійного фонду «Волонтерська ініціатива «Діва» на чолі з Оленою Прижебольською та Ukraine TrustChain з його засновником Даніілом Черкаським відбулась зустріч-спілкування ВПО з Херсона, у межах якої виступали головний диригент Артем Філенко та артистка оркестру Ольга Уварова.

Директори херсонського й одеського театрів Олександр Книга та Юлія Пивоварова підписали меморандум про співпрацю.

Після пройшов показ вистави «Кицька на спогад про  темінь» за участю артистки Ольги Бойцової. Режисер - заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк.

Спочатку був запланований «Заборонений», проте через непередбачувані обставити ми вимушені були замінити виставу. 

Приносимо вибачення всім відвідувачам, яким ця прикра ситуація заподіяла незручностей. Ми щиро дякуємо кожному, хто завітав на ці заходи та сподіваємось, що невдовзі зустрічатимемо вас у мирному Херсоні.

Директори херсонського й одеського театрів підписали меморандум про співпрацю Директори херсонського й одеського театрів підписали меморандум про співпрацю Директори херсонського й одеського театрів підписали меморандум про співпрацю Директори херсонського й одеського театрів підписали меморандум про співпрацю Директори херсонського й одеського театрів підписали меморандум про співпрацю Директори херсонського й одеського театрів підписали меморандум про співпрацю Директори херсонського й одеського театрів підписали меморандум про співпрацю