"Херсонський театр презентував новий проект"
16 жовтня
Херсонський театр презентував новий проект

Сьогодні Херсонський театр ім. М. Куліша презентував проект «Театральний абонемент у бібліотеці». Нагадаємо, що починаючи з 17 жовтня театр приступає до реалізації проекту. Планується показувати по три вистави на тиждень у п’ятьох ОТГ: Білозерській, Бехтерській, Великокопанівській, Станіславській, Костянтинівській. Закінчується проект 17 листопада.
Глядачам покажуть 4 моновистави з репертуару театру: «Остання Сюїта» Антона Лисенко,  «Мрія» Ярослави Пулінович, «Vitalius» Андруса Ківіряхка,  «Монолог актриси» спільна робота режисера Сергія Павлюка і актриси Олександри Тарновської.

Таким чином театр намагається заохотити населення Херсонщини до відвідування бібліотек та створити позитивний імідж для бібліотек в невеликих населених пунктах.

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості й суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно з чинним законодавства, спрямовується та координується Міністерством культури України.

Проект буде реалізовано за підтримки Українського культурного фонду.