"Херсонські театрали у Парижі побували"
14 червня
Херсонські театрали у Парижі побували

Париж – це не тільки столиця Франції, парфумів, моди і стилю. Це – вічно квітуче, грайливе місто, повне романтики і любові. Тут є своя особлива атмосфера. Закохані парочки на пікніках у парках, елегантні мадам із собачками, запах свіжих круасанів, авангардні виставки і захід сонця над Сеною… 

В усі часи Парижу присвячували вірші та пісні. Художники, письменники, музиканти з усієї Європи шукали у столиці Франції натхнення. Дія багатьох романів, п’єс, кінофільмів відбувається саме на вулицях Парижа, куди і перенеслись херсонські театрали у суботу, 13-го червня! На новому сценічному майданчику – «Театральному дворику», – відбулася прем’єрна музична програма «Вечір у Парижі».

Шарль Азнавур, Джо Джассен, Патріція Каас… Артисти театру виконували пісні французьких шансоньє, які свого часу лунали у маленьких старовинних кабаре... Друга частина програми була присвячена творчості однієї з найвідоміших естрадних співачок світу Єдіт Піаф!

«Ми обіцяли нашим херсонським поціновувачам театру подорожувати Європою. Першою була Італія, адже ми хотіли підтримати жителів цієї країни. Тепер ось вирушили до Парижа. Хто ж не мріяв побувати у столиці Франції?», – питає директор театру Олександр Книга.

Фото: Вадим Гнідаш

Херсонські театрали у Парижі побували Херсонські театрали у Парижі побували Херсонські театрали у Парижі побували Херсонські театрали у Парижі побували