"Карантинні будні: театр реконструює сцену «Під колом»"
29 травня
Карантинні будні: театр реконструює сцену «Під колом»

Карантин для театру не минув даремно. Поки припинились репетиції, покази вистав та концертних програм, у стінах храму Мельпомени вирувала інша робота: відновлювали паркетну підлогу, реконструювали та осучаснювали сцену «Під дахом», облаштовували «Театральний дворик» із творчим меню…

Зараз, коли карантин послабили й артисти вже збираються на репетиції, театр готується до нового свята – відкриття реконструйованої сцени «Під колом». Це невеличкий майданчик, на якому показували переважно моновистави («Get happy», «Vitalius», «Лис-філосов», «Лицар храму», «Порожнеча», «Мені б у небо») та спектакль «Будинок на кордоні».

 «Спочатку були замінені колеса, завдяки яким рухається коло великої сцени. Робота дуже кропітка, але не поміняти застарілі деталі ми просто не могли. А після того ми почали, як кажуть, «наводити марафет»: фарбувати стіни у нейтральний світло-сірий колір, рихтувати підлогу… Наразі робимо останні штрихи і вже за кілька днів сцена «Під колом», улюблена сцена нашого головного режисера Сергія Павлюка, буде готовою! А ми ж після карантину будемо дуже раді бачити наших глядачів на оновленому майданчику», - каже директор-розпорядник театру Юлія Бунчак.