"Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник»"
23 червня
Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник»

Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник» відбувся.

Це спільний проєкт херсонського та миколаївського театрів.

Вистава за п’єсою Ніни Захоженко режисера Сергія Павлюка.

Усі бажаючі можуть залишити відгуки про будь-яку з відвіданих подій у межах проєкту (пресконференція, показ вистави, обговорення після) за посиланнями: https://forms.gle/aNunWyh6tXg2RPRz8

Реєстрація на безкоштовне відвідування вистави 23 червня:

https://forms.gle/ZhZVLRY3Yc1UYXeW7 

Квитки:

https://hochu-bilet.com/afisha/pereviznik_(23.06)

Проєкт «Вистава «Перевізник» про південь України, який у перші дні повномасштабного вторгнення був окупований російськими військовими» реалізується Херсонським обласним академічним музично-драматичним театром ім. М. Куліша спільно з Миколаївським академічним художнім драматичним театром та співфінансується програмою ZMINA: Rebuilding, створеною за підтримки Європейського Союзу в рамках спеціального конкурсу заявок на підтримку українських переселенців та українського культурного і креативного секторів, за підтримки МБФ «ІЗОЛЯЦІЯ», Trans Europe Halles та Malý Berlín.

Фото: Ігор Єрмолаєв 

 

Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник» Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник» Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник» Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник» Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник» Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник» Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник» Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник» Другий прем’єрний показ вистави «Перевізник»