"Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі"
18 грудня
Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі

18 грудня на базі зеленого туризму «Чумацька криниця» відкрилась Південна резиденція Діда Мороза.  Незвичні локації та фотозони, екскурсії від казкових героїв, дискотека протягом всього дня, чарівні сувеніри, смаколики, святковий настрій та неймовірна атмосфера приємно дивують маленьких та дорослих відвідувачів!

Усі бажаючі можуть завітати в гості та віч-на-віч поспілкуватися з тим самим бороданем, який із року в рік виконує заповітні мрії та за одну ніч встигає облетіти всю планету і кожному покласти під ялинку подаруночок. У будиночку Дід Мороз та його помічники занотовують всі побажання, слухають вірші та пісні, які підготували малята, а також дарують із чарівної скрині м’які іграшки-символи 2022 року – «тигренят»!

А з настанням темноти Дід Мороз виходить зі свого будиночку, чаклує та освітлює святковими вогнями красуню-ялинку!

Хто ще не встиг побувати у казковому лісі – резиденція працюватиме до 5 січня включно (окрім 31.12 та 01.01).

Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі Дід Мороз чекає на вас у казковому лісі