"Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм!"
21 лютого
Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм!

19 лютого делегація від театру поїхала до Києва, аби привітати з Днем народження народного артиста України Василя Чорношкура. Справжнє театралізоване свято Василю Андрійовичу влаштували колеги, з якими він працював пліч-о-пліч – заслужена діячка мистецтв України Ірина Корольова, заслужені артисти України Ружена Рубльова та Євген Гамаюнов, В’ячеслав Вандрашек. Завітав і заслужений артист України Сергій Кияшко, що також починав у театрі Куліша.

Того дня Василю Чорношкуру виповнилося 75 років, 53 з яких він служить Мельпомені! Не одне десятиліття артист грав на сцені нашого театру. Херсонські глядачі пам’ятають його, як Кайдаша у виставі «Кайдашева сім’я», Кирдягу у виставі «Тарас Бульба», Городничного у виставі «Ревізор», Дядька Лева у виставі «Лісова пісня»… Можна довго перелічувати його ролі, так, як, власне, і нагороди – дипломи, медалі, грамоти… Адже Василь Чорношкур – це легенда!

Вся наша велика театральна родина приєднується до привітань і бажає артисту козацького здоров’я, родинного щастя та нових творчих злетів!

P.S.: з нагоди свята презентаємо глядачам фотоархів із Василем Чорношкуром на сцені ХОАМДТ ім. М.Куліша.

Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм! Делегація від театру привітала Василя Чорношкура з ювілеєм!