"«12 стільців». Персонажі. Еллочка-людожерка"
08 грудня
«12 стільців». Персонажі. Еллочка-людожерка

…Зріст Еллочки лестив чоловікам. Вона була маленькою і навіть найбільш плюгаві мужчинки поряд із нею виглядали великими та могутніми мужами. Щодо особливих прикмет, то їх не було. Еллочка їх і не потребувала. Вона була вродлива…

Еллочка-людожерка – дружина інженера Щукіна, гламурна молода особа, яка слідкує за модою, створює стильний одяг із підручного матеріалу та має досить мізерний словниковий запас. Купила на аукціоні два стільці, один із них після розлучення дістався її чоловіку.

Відома цитатами: «Хамите!», «Хо-хо!», «Знаменито!»

У ролі – херсонка Гульнара Дмитрієва. Вона ж – членкиня наглядової ради поліграфічної компанії, студентка Школи гармонічного особистісного розвитку «Life with light» Світлани Дубінської та Інституту репутаційних технологій «Art & Image». Вона ж – мама 4-х дітей. Займається скандинавською ходьбою, йогою, вивчає англійську. Також серед захоплень – ABS workout, функціональний тренінг, музика, живопис, танці. Обожнює джаз.

Гульнарі Дмитрієвій завжди подобалось спілкуватися з творчими людьми і вона щаслива стати частиною закулісного життя театру. 

Працює із заслуженою артисткою України Тетяною Проворовою.

Дати виходу на сцену: 25, 27, 29 грудня.