"У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»!"
04 жовтня
У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»!

У театрі продовжує діяти тематична виставка картин «Мрій і дій»! Експозиція періодично оновлюється та наразі складається з робіт 16 херсонських художників!

Переглянути картини митців можна на другому поверсі парадної частини, прийшовши на виставу чи концертну програму. Охочі можуть також придбати одну з робіт до своєї колекції, звернувшись до співробітників храму Мельпомени.

«Театр – це поєднання різних видів мистецтва. Вистави, фільми, зустрічі поетів та прозаїків… А тепер – і заходи із сучасними художниками», – говорить директор театру, народний артист України Олександр Книга.

Зараз же Ви маєте унікальну змогу – ознайомитися з картинами, не відходячи від гаджету!

Придбати картини можете за номером : (066)-631-15-03. 

Підтримайте херсонських митців!

У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»! У театрі продовжує діяти виставка картин «Мрій і дій»!