"У театрі презентували тематичну збірку віршів"
29 березня
У театрі презентували тематичну збірку віршів

26 березня відбулася презентація збірки віршів «Наодинці з глядачем». Книга вийшла з нагоди чудового свята – Міжнародного дня театру. У ній зібрані рядки, присвячені храму Мельпомени. Автори – херсонські глядачі, співробітники театру ім. М. Куліша та поціновувачі мистецтва з інших областей. 21 автор, 29 творів.

Авторка ідеї – заслужена артистка України Олександра Тарновська. Головний редактор – відомий поет та журналіст Анатолій Марущак. Коректор – херсонський поет Дмитро Плотніков. Генеральний директор-художній керівник театру, народний артист України Олександр Книга підтримав ініціативу та нарешті збірку випущено!

Придбати книжку можна у театрі разом із програмкою на виставу.

 

Фото: Вадим Гнідаш

У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів У театрі презентували тематичну збірку віршів