"Театри Херсона та Кропивницького підписали Меморандум"
09 квітня
Театри Херсона та Кропивницького підписали Меморандум

Під час гастролей із моновиставою «Юда» 8-го квітня Театр Куліша підписав Меморандум про співпрацю з Театром Корифеїв. Про це повідомив директор ХОАМДТ ім.М.Куліша Олександр Книга:

«Дводенна подорож до міста Кропивницький на запрошення директора-художнього керівника Театру Корифеїв В’ячеслава Вандрашека була дуже продуктивною. 

Побачив своїх рідних акторів!

Олена Галл-Савальська вперше за рік війни вийшла на сцену славетного театру в програмі «Украіна понад усе» і, як завжди, глядачі зустріли актрису шаленими оплесками. 

Надзвичайно чуттєва програма вечора не залишала нікого в залі байдужим. 

У програмі вечора був задіяний і актор нашого театру Сергій Михайловський, і головний хормейстер Валерія Мавріді-Михайловська. 

Це є прикладом співпраці наших театрів на творчій ниві. І хоч Меморандум про співпрацю з В’ячеславом Павловичем ми підписали на наступний день, перед початком нашої вистави «Юда», але ця співпраця розпочалась набагато раніше. 

За деякий час ми повідомимо вам про цілу низку творчих проєктів, над якими розпочали роботу. Наш театр сьогодні потребує такої підтримки і я дякую друзям-театралам, які всебічно нам її надають».

 

Театри Херсона та Кропивницького підписали Меморандум Театри Херсона та Кропивницького підписали Меморандум