"Театр-студія «Пролісок» показала виставу для учнів 8-ї школи"
27 лютого
Театр-студія «Пролісок» показала виставу для учнів 8-ї школи

Театр-студія «Пролісок» показала виставу «Важко бути підлітком» для учнів 8-ї школи міста Херсон. Ця вистава зачіпає одвічну тему – «батьки і діти». «Наші батьки – динозаври», - говорять артисти у ході вистави.

«Ми показуємо ситуації, які іноді виникають у родинах, про те, як буває важко знайти спільну мову між дітьми і батьками», - зазначає художній керівник театр-студії «Пролісок», заслужений діяч мистецтв України Олег Натяжний.

Студія існує вже 14 років. Її випускники закінчили театральні ВУЗи та працюють у Херсонському, різних театрах України та інших держав. У 2019-му вихованці «Проліску» презентували виставу «Важко бути підлітком» у межах Всеукраїнського фестивалю театрального мистецтва аматорських дитячих та молодіжних колективів «Імпреза над Латорицею». Юні актори отримали почесний диплом «За розкриття гострої сучасної теми та злагоджену командну роботу». 

Переглянути спектакль можна буде 3 березня у Херсонській Гончарівці.

Театр-студія «Пролісок» показала виставу для учнів 8-ї школи Театр-студія «Пролісок» показала виставу для учнів 8-ї школи Театр-студія «Пролісок» показала виставу для учнів 8-ї школи Театр-студія «Пролісок» показала виставу для учнів 8-ї школи Театр-студія «Пролісок» показала виставу для учнів 8-ї школи Театр-студія «Пролісок» показала виставу для учнів 8-ї школи Театр-студія «Пролісок» показала виставу для учнів 8-ї школи