"Театр не забуває ветеранів сцени"
23 жовтня
Театр не забуває ветеранів сцени

Делегація від Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім.М.Куліша провідала артистку драми Людмилу Толок. Цьогоріч вона відзначила свої 80! Тому колеги по цеху не могли не привітати Людмилу Петрівну зі святом.

«У нашому театрі є дуже гарна традиція – ми думаємо не тільки про те, що відбувається зараз (прем’єри, гастролі, вистави), а й пам’ятаємо про те, що було та чимало уваги приділяємо ветеранам сцени. На жаль, їх із кожним роком все менше та менше. Але, що приємно, 2020-й багатий на ювілейні дати. Ми святкували 85-річчя заслуженої артистки України Генрієти Пташник, стільки ж виповнилося гримеру-пастижеру Ларисі Тепляковій. Осінь принесла нам ще один ювілей у Людмили Толок», – розповіла заступник директора з творчих питань, заслужена діячка мистецтв України Ірина Корольова.

Людмила Толок із радістю прийняла привітання та згадала свої молоді роки. Чого тільки не було у житті цієї талановитої жінки. Вона багато гастролювала, плавала на підводному човні, бувала на острові Сахалін, півтора місяці провела у 30-кілометровій зоні під Чорнобилем… Її життя непросте, але наповнене творчістю! 

«Все, що пов’язане з театром, у мене завжди світле. Багато років тому я написала статтю в журнал, де казала про те, що люблю. І, знаєте, я люблю театр, мистецтво та людей», – поділилась Людмила Петрівна. 

Молодим артистам вона порадила: «Працюйте та будьте сміливими!».