"Театр долучився до мистецького проєкту з нагоди 150-річчя Стефаника"
14 травня
Театр долучився до мистецького проєкту з нагоди 150-річчя Стефаника

Театр долучився до мистецького проєкту з нагоди 150-річчя від дня народження Василя Стефаника – українського письменника, який почав працювати на межі ХІХ та ХХ століть і здобув всесвітню славу майстра експресіоністичної новели.

Ми стали учасниками всеукраїнського театрального перформансу «Найліпше з мойого серця» на основі новел та листів Василя Стефаника. Артисти театру читали листи автора до близьких друзів письменника – Юрія Морачевського та Ольги Кобилянської. Загальне відео за участі акторів з усієї країни покажуть 14 травня о 20.00 в Маріїнському парку (Київ) на сцені літнього театру «Мушля».

Організатори – Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти і Міністерство культури та інформаційної політики України.

Лист до Юрія Морачевського у виконанні артиста театру Миколи Степаненка за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=J4GYKsfW50A

Лист до Ольги Кобилянської у виконанні артиста театру Олександра Устименка за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=2wvyA5PGvd8