"Святковий "Монолог актриси" у Станіславі"
11 листопада
Святковий "Монолог актриси" у Станіславі

9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. У межах проекту «Театральний абонемент у бібліотеці», який проходить за підтримки Українського культурного фонду, Херсонський театр привітав працівників культури, зігравши в Станіславі моновиставу «Монолог актриси». Головну роль зіграла заслужена артистка України Олександра Тарновська. Режисер-постановник – Сергій Павлюк. 

Олександра Василівна зі сцени розповіла історію актриси, яка пожертвувала собою, театром, кар’єрою, заради кохання до чоловіка, відомого математика, борця за свободу, який був змушений покинути свою батьківщину. На виставі був присутній станіславський сільський голова Володимир Желуденко, він привітав усіх присутніх зі святом та подякував актрисі й колективу Херсонського театру.

У залі був цілковитий аншлаг. Глядачі сміялися та плакали разом з актрисою, вони постійно аплодували та зачаровано спостерігали за акторською грою. Актриса отримала багато вітань та чудовий букет квітів. У кінці Олександра Василівна поспілкувалася зі станіславським глядачем та зфотографувалася з мешканцями села. Слідкуйте за новинами нашого театру, щоб бути в курсі останніх театральних подій. З театром у серці!