"Розумахи, до справи: хороший стимул для наступних поколінь"
26 жовтня
Розумахи, до справи: хороший стимул для наступних поколінь

26 жовтня відбулась прес-конференція з нагоди завершення телевізійного талант-шоу «Розумахи, до справи!». Проєкт реалізувала творча команда ТРК ВТВ плюс за підтримки Українського культурного фонду. 

Змагання тривало протягом 4-х місяців – із липня по жовтень. Участь взяли 19 проєктів, із них до фіналу пройшли 3: «Парк Гелікон», «Велодружня школа» та «Лапа допомоги». За рішенням журі всі вони будуть реалізовані за кошт міського бюджету. Завдяки талант-шоу молодь отримала змогу впливати на поліпшення умов проживання у Херсоні, а також здобула неоціненний досвід, знання й, безумовно, цікаві знайомства. 

Театр уже не перший рік підтримує цей проєкт. Художній керівник ХОАМДТ ім. М.Куліша Олександр Книга та директорка розпорядниця Юлія Бунчак долучаються в якості членів журі. Окрім них, роботи оцінюють представники влади та бізнесу. Цього року до складу журі також увійшли Херсонський міський голова Ігор Колихаєв, секретар Херсонської міської ради Галина Лугова та співзасновниця Групи компаній «КАЇССА»  Вікторія Гавренкова.

«Хочу подякувати учасникам всіх команд та каналу ВТВ за отримані емоції. Нам також було дуже цікаво. У деяких моментах сльози на очах виступали від розуміння того, наскільки класне покоління у нас росте. Я вірю в майбутнє України, майбутнє наших дітей і знаю того, що вони змінять країну. Єдине – ми їм повинні у цьому допомогти», – зазначив Олександр Книга.