"«Побачення наосліп» і пропозиція руки та серця - як святкували День закоханих у театрі?"
15 лютого
«Побачення наосліп» і пропозиція руки та серця - як святкували День закоханих у театрі?

День закоханих у театрі святкували по-особливому! Глядачам показали виставу про кохання «Дванадцята ніч, або що захочете» за п’єсою Вільяма Шекспіра. А по закінченню другої дії на присутніх чекало ще багато сюрпризів і несподіванок.

Напередодні 14 лютого у соціальних мережах театр оголосив розіграш під назвою «Побачення наосліп». У ньому взяли участь чоловіки та жінки, які ще не мають другої половинки. Театр виступив у ролі Купідона та поєднав серця! З усіх учасників ми обрали чоловіка і жінку, які отримали запрошення та познайомилися безпосередньо у театрі. Переможцями стали херсонці Сергій та Ірина. Вони дивилися виставу, в антракті отримали ще один подарунок – шампанське та десерти у кафе театру. Після другої дії пару запросили на сцену, привітали зі святом та вручили ще одне запрошення на двох на виставу.

І на цьому сюрпризи не закінчилися! 13 років тому на Дня Святого Валентина театр проводив розіграш, мета якого була – організувати святкове поздоровлення своїй другій половинці. Тоді на сцену виходила херсонка Катерина, яка привітала свого чоловіка – подарувала йому картину. Цьогоріч Катерина прийшла із сином Юрієм. Він підготував сюрприз коханій – зробив пропозицію руки та серця!

Бажаємо парам щастя й любові та чекаємо у театрі!