"Театральний Новий рік: фенетезі й мюзикл"
25 листопада
Театральний Новий рік: фенетезі й мюзикл

Наприкінці року до новорічних і різдвяних свят херсонський театр ім.М.Куліша завжди готує прем'єри: для дітей і для дорослих. Щоразу ми працюємо над тим, щоб здивувати наших глядачів. Тож до вашої уваги пропонуємо такі вистави:

З 16 грудня – фентезі-мюзикл для дітей і дорослих «Легенда про Дракона». Сучасна казка з історичними та фантастичними персонажами, пригодницьким сюжетом і вражаючим оформленням. Історія хлопчика, який все життя мріяв побачити справжнього дракона. За допомогою магії він переноситься в часи Київської Русі, де зустрічається з місцевими мешканцями, які допомагають йому врятувати дракона на ім'я Драго.

З 21 грудня – новорічний мюзикл «All inclusive, або мільйонер на тиждень». Весела історія про те, як стати мільйонером і не втратити смак до життя. Герой історії вирішує накласти на себе руки. Але раптом поряд з'являється людина, яка пропонує хоча б тиждень пожити як справжній мільйонер - взяти в борг, а потім вже "з чистою совістю" вмирати. Новоспечений мільйонер вперше в житті може спробувати все, але чи захоче він після цього повернутися до задуманого? .. І як тепер розплатитися з боргами - це ще питання!

До речі, якщо ви не встигаєте потрапити до нас у грудні, ми відкрили продаж на вечірню виставу у січні.

Приходьте за новорічним настроєм до театру! І пам’ятайте, що найкращий подарунок на Новий рік – це квитки на виставу.

Запитуйте у всіх касах театру. Довідки за телефоном: 099 275 55 20 або 22 55 20.