"Нагороди до професійного свята"
10 листопада
Нагороди до професійного свята

Працівників театру відзначили з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Почесною грамотою Херсонської облдержадміністрації нагородили помічника головного режисера Марину Євенко, начальника реквізитного цеху Яну Петрів та головного адміністратора В’ячеслава Вандрашека.

Подякою Херсонської ОДА відзначили художника-декоратора Андрія Кобелєва, водія Леоніда Мазирка та уповноважену з розповсюдження квитків Наталію Дудніченко.

Почесною грамотою Херсонської облради нагородили артистку драми вищої категорії Євгенію Кірсанову та начальницю глядацької служби Наталю Петренко.

Подякою ХОР відзначили костюмера 6-го розряду Анжеліку Риковець, прибиральницю службових приміщень Ольгу Дмитриченко та помічника художнього керівника Романа Мисака.

Почесною грамотою Департаменту реалізації гуманітарної політики ХОДА нагородили артиста драми Костянтина Роганя, артисток-вокалісток Вікторію Кириченко та Тетяну Мисак.

Подякою Департаменту реалізації гуманітарної політики ХОДА відзначили артистку драми вищої категорії Ксенію Савельєву, художника-дизайнера Олександра Жихарєва та артистку драми Ольгу Марфіну.

Вітаємо із нагородами та бажаємо подальших творчих успіхів!

Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята Нагороди до професійного свята