"«Мрій і дій»: у театрі відбудеться виставка молодих художників"
25 лютого
«Мрій і дій»: у театрі відбудеться виставка молодих художників

27 лютого у театрі відбудеться виставка сучасних херсонських художників «Мрій і дій». Назва експозиції перегукується із девізом 190-го театрального сезону, адже сучасні художники, як і ми, вміють не тільки мріяти, а й діяти для того, щоб їхні мрії збулися!

2020 рік був складним і водночас трансформаційним. Цей рік нас усіх змінив та зробив чималий внесок у розвиток мистецтва, адже творці не можуть стояти осторонь тем, які хвилюють суспільство.

Саме тому в основі виставки – картини, у яких відображено 2020 рік – рік кризи та змін. Роботи художників були зроблені саме у карантинний і посткарантинний періоди.

Запрошуємо всіх на відкриття виставки вже в цю суботу о 16:00 на другому поверсі парадної частини театру.

Виставка діятиме протягом кварталу. Ви зможете переглянути картини, прийшовши на вистави театру, і за бажанням – придбати до своєї колекції.

Долучаються молоді художники: Константин Терещенко, Оксана Оснач, Олена Джикія, Вікторія Березіна, Сергій Сєрко, Марія Загурська, Галина Сорохан, Надія Полуренко, Юлія Вайгічева, Анастасія Багненко, Маріанна Таріш, Валерія Овчаренко, Ольга Крючковська, Катерина Шаярова.