"«Мельпомена Таврії». Фестивальна регата"
13 вересня
«Мельпомена Таврії». Фестивальна регата

Пандемія внесла свої корективи і щорічний фестивальний карнавал перемістили з вулиці Ушакова на набережну. На водах Дніпра відбулася карнавальна регата. До неї долучилися вихованці Школи вищої спортивної майстерності, відділення парусного спорту ДЮСШ №2, яхтсмени Херсонської обласної федерації парусного спорту, відділення веслування на байдарках та каное Херсонського фахового спортивного коледжу, судно Херсонської державної морської академії з оркестром, вітрильники з артистами театру та гостями фестивалю.

«Замість Ушакова тепер провідна річка нашої держави буде слугувати нам для влаштування карнавалу», – зазначив президент фестивалю, художній керівник Херсонського театру ім. М.Куліша Олександр Книга.

Учасники фестивалю Брати Капранови переконані: «Це вивід театру в зовсім інший світ, в іншу систему координат».

Супроводжувалась регата запальними піснями артистів театру. Також під час урочистостей відбулося нагородження співробітників храму Мельпомени.

«Сьогодні «Мельпомена Таврії» знана далеко за межами нашого регіону. Вона прославляє Херсонщину в інших областях і країнах. Я дякую директору театру і всьому колективу за те, що ви робите для нашої області, для її культурного і туристичного розвитку. Ми на День незалежності відзначили низку працівників Херсонського театру ім. М.Куліша і я б хотів, користуючись цією чудовою нагородою, вручити відзнаки», – сказав голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

За багаторічну сумлінну працю, вагомі досягнення у професійній діяльності, активну громадянську позицію та з нагоди Дня незалежності України почесними грамотами голови Херсонської ОДА нагородили Ірину Буренко та Євгена Гамаюнова.

За багаторічну сумлінну працю, вагомі досягнення у професійній діяльності, активну громадянську позицію та з нагоди Дня незалежності України подякою голови Херсонської ОДА відзначили Владислава Буренка, Олексія Дубаченка та Євгена Нікуліна.

За вагомий особистий внесок у розвиток театрального мистецтва на Херсонщині, творчі досягнення та з нагоди Дня незалежності України грамотами директора Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської ОДА нагородили Андрія Клочка, Наталію Макаренко та Анатолія Хайнуса.

За вагомий особистий внесок у розвиток театрального мистецтва на Херсонщині, творчі досягнення та з нагоди Дня незалежності України подякою директора Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської ОДА відзначили Андрія Зеленського, Ганну Корочанську та Ольгу Сидоренко.

Вітаємо із нагородами та бажаємо творчих успіхів!

Знімкували Вадим Гнідаш і Віктор Братан.

«Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата «Мельпомена Таврії». Фестивальна регата