"«Мельпомена Таврії». День 3"
13 вересня
«Мельпомена Таврії». День 3

Зранку на третій день Театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» показували вистави для дітей. У Херсонському театрі ляльок дивилися спектакль «Пан Кіт та правила етикету» автора і режисера-постановника Вікторії Животової. Під час перегляду присутні пригадували хороші манери.

Водночас у Дінопарку біля Фрегату йшла вистава Одеського культурного центру «Пригоди Соломона». Режисер-постановник – Дмитро Мельничук. У спектаклі було все: музика, танці, дрібка любові, жменька бешкетних звіряток і багато доброго колоритного одеського гумору!

Ввечері були задіяні «Театральний дворик» та Лісова сцена. У дворику виступала трупа Театру на Чайній (м.Одеса). Вони привезли виставу за п’єсою італійського драматурга Альдо Ніколаї «Старі». Режисер-постановник – Олександр Онищенко! 

«Це історія про нас, якими ми неодмінно станемо. Про наших рідних похилого віку, які впізнаються в кожному образі. Про те, як дивно в старості змінюються пріоритети, і якими важливими стають прості речі – увага один до одного, турбота, справжня щира дружба і відданість», – так описали спектакль його творці.

Лісову ж сцену зайняв «Дикий» – один із найулюбленіших театрів серед наших глядачів! Цьогоріч трупа привезла виставу «Кайдаші 2.0» Наталі Ворожбит за мотивами п’єси Івана Нечуй-Левицького «Кайдашева сім’я». 

Режисер-постановник Максим Голенко розповів: аби персонажі були реальними, артисти певний час жили в селі. «Група акторів виїхала на 10 днів у Сорокотягу Черкаської області і там ця вистава була підготовлена. Ми дивилися, як живуть у селі, і в фіналі випустили у їхньому клубі виставу», - зазначив головний режисер «Дикого театру» (м.Київ).

Знімкували Вадим Гнідаш, Віктор Братан та Катерина Зикова.

«Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3 «Мельпомена Таврії». День 3