"Маску в бороду, рукавички на руки - Дід Мороз убезпечився і чекає на вас у своїй резиденції"
18 грудня
Маску в бороду, рукавички на руки - Дід Мороз убезпечився і чекає на вас у своїй резиденції

Галявина з пряниками, будиночок із чаклункою Маліфісентою, карета Попелюшки, яскрава новорічна ялинка та хатина, де на всіх чекає той самий чарівний бородань зі скринею подарунків… Південна резиденція Діда Мороза на базі зеленого туризму «Чумацька криниця» почне працювати 19 грудня!

Цього року не буде хороводів та масових вистав. Проте відвідувачі зможуть прогулятися казковою лісовою галявиною, побувати на екскурсії територією бази зеленого туризму (а тут є на що подивитися), випити смачного глінтвейну чи какао, скуштувати запашних різдвяних ковбасок на ярмарку, подихати свіжим повітрям та надихнутися святковими декораціями й, за бажанням, зайти в гості до Діда Мороза. 

Звичайно, резиденція працюватиме відповідно до рекомендацій МОЗ – аніматори обов’язково будуть у масках. І навіть Дід Мороз не нехтуватиме своїм здоров’ям – у нього маска вшита в бороді! 

Казкове місце, зроблене руками однієї родини, гостинно зустрічатиме відвідувачів до 7 січня включно (окрім 31.12 та 01.01). Від театру ходитиме автобус. Деталі дізнавайтеся при покупці квитків.