"Херсонські делегати на турецькому фестивалі"
10 жовтня
Херсонські делегати на турецькому фестивалі

Художній керівник та артисти театру наразі перебувають у Туреччині на ІІІ-му Міжнародному театральному фестивалі в Малтепе, що триває з 7 по 10 жовтня та вперше проходить під егідою Євразійської театральної асоціації.

«Хочу подякувати Алі Кілічу, голові муніципалітету Малтепе, за підтримку асоціації і фестивального руху. Сьогодні в Стамбул приїхало багато друзів, з різних країн, зібрались щоб в чергове ствердити, що театр, мистецтво об’єднує світ!», - наголосив директор херсонського театру, народний артист України, голова ЄТА Олександр Книга.

У межах фестивалю відбуваються покази вистав, тематичні зустрічі, лекції. І просто зараз Олександр Книга проводить майстер-клас із театрального менеджменту. А вже за кілька годин наші артисти покажуть музичну програму «Співоча Україна».

Деталі подорожі - у наступних новинах театру!

 

Херсонські делегати на турецькому фестивалі Херсонські делегати на турецькому фестивалі Херсонські делегати на турецькому фестивалі Херсонські делегати на турецькому фестивалі Херсонські делегати на турецькому фестивалі Херсонські делегати на турецькому фестивалі Херсонські делегати на турецькому фестивалі