"Херсонська «Незнайомка» підкорила Кривий Ріг"
24 жовтня
Херсонська «Незнайомка» підкорила Кривий Ріг

Театральні фестивалі нині буденна справа. Майже кожне місто намагається влаштовувати той чи інший фестиваль, щоб підкреслити його культурний статус і зробити рекламу організації по всій Україні. Брати участь у фестивалі – це не тільки престижно, а й дуже відповідально, адже ти представляєш і свою організацію, і своє рідне місто.

Так від Херсонського обласного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша на всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва поїхала драма-балет «Незнайомка» режисерки Катерини Слажнєвої. Презентували виставу в останній день фестивалю «Мім-сесія-2019», що відбувся з 18-го по 20-те жовтня на малій сцені академічного театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху».

Херсонська «Незнайомка» не те що була на рівні з іншими виставами, які привезли на фестиваль, вона приємно вразила почесних членів журі та подивувала організаторів.

«Ми приємно вражені цією поїздкою. Нам дуже сподобалось у Кривому Розі, нас гарно приймали, і не зважаючи на деякі труднощі – сцена, на якій ми працювали, була удвічі менша за нашу, ми достойно показали виставу», - розповіла про поїздку режисерка Катерина Слажнєва.

Творча команда привезла з собою не тільки купу позитивних вражень і емоцій та диплом учасника, Ольга Саніна, балетмейстер і головна героїня, отримала диплом «Спеціальний приз журі» за хореографічне рішення вистави. Справжньою несподіванкою для всієї команди було отримати у подарунок пристрій для освітлення сцени.

Херсонська «Незнайомка» підкорила Кривий Ріг