""Баба Пріся..." поїде до Каховки"
05 квітня
"Баба Пріся..." поїде до Каховки

ДО УВАГИ ГЛЯДАЧІВ!
Комедійна трагедія «Баба Пріся, або На початку і наприкінці часів» — режисерська робота від автора однойменної п’єси, відомого сучасного драматурга Павла Ар’є приїздить до Каховки. Виставу зіграють 23-го квітня о 18:00 у палаці культури «Меліоратор».

Для довідки:

Прем’єра відбулася 30 березня 2017-го року на сцені під дахом Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша. Через шалений успіх виставу перенесли на велику сцену.  У 2017 році «Баба Пріся…» брала участь у першому мистецькому фестивалі – «Кропивницький-2017». У травні 2018 року виставу зіграли у двох історичних містах Португалії — Бразі та Барселуші. У вересні на Фестивалі театрів «Молоко» в Одесі «Баба Пріся…» посіла перше місце, а виконавиця головної ролі народна артистка України Олена Галл-Савальська отримала номінацію «Краща актриса». 31 жовтня 2018 року виставу презентували столичному глядачу в рамках київських гастролей.

На глядача чекає неймовірний каскад емоцій від сміху до сліз, від жалю до радості, від смутку до щастя. Але найважливішим є те, що цю виставу і критики і глядачі вважають справжньою перлиною сучасного мистецтва України.

Чекаємо на відданих прихильників театрального мистецтва  у палаці культури «Меліоратор».

Квитки можна придбати у касі Палацу культури.
Тел. +38 095 205 36 52